Houten ramen

Om houten ramen te kopen bent u bij AL-MET in Antwerpen steeds aan het juiste adres. Uitgebreide vakkennis en ervaring stellen ons in staat u kwalitatieve houten ramen op maat te bieden aan de scherpste prijzen.

Omdat hout volop verkrijgbaar en makkelijk bewerkbaar is, worden houten ramen zowel gebruikt voor nieuwbouw als renovatie.

Waarom kiezen voor houten ramen?

Houten ramen bieden een warme uitstraling. Ze bevatten van nature een vocht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch isoleert. De houten kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk. Houten ramen kunnen gelakt worden, maar als je liever de natuurlijke look van hout wilt bewaren dan kies je voor één van de volgende houtsoorten; Meranti, Merbau, Oregon, Eik, …

Enkele voordelen van ramen in hout:

  • flexibel
  • bewerkbaar tot alle maten, vormen en profielen
  • bezit een hoge natuurlijke isolatiewaarde
  • makkelijk herstelbaar

Houten ramen op maat

Omdat we klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen, zijn we pas tevreden wanneer u het bent. Als u houten ramen bestelt bij AL-MET bent u dan ook verzekerd van houten ramen van topkwaliteit. Dankzij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring kunnen we ons perfect inleven in de noden en wensen van onze klant. Samen bepalen we de look en feel van uw nieuwe houten ramen op maat. Ook bijpassende vliegenramen, raamsystemen of rolluiken zijn een optie.

Op zoek naar iets anders? We hebben in ons ruime aanbod ook ramen in PVC en aluminium ramen.

Twijfel niet langer en geniet ook van onze hoogwaardige ramen en uitgebreide service aan de scherpste prijzen. U kan bij Al-MET, ramen en deuren te Antwerpen steeds de houten ramen van uw dromen kopen.

Contacteer ons voor meer info over uw houten ramen