Algemene renovatie werken

Naast ramen en deuren kunnen wij jou ook helpen met algemene renovatie werken: gevelisolatie, dakisolatie, tegelwerken, alle bezettingswerken, gyprocwerken, elektriciteitswerken, c.v. & sanitair. De beste service in algemene renovatie om jouw comfort thuis te maximaliseren.

Gevelisolatie

Gevelisolatie heeft als doel energie te besparen. Door je hieraan te werken, isoleer je je huis thermisch en akoestisch. Je kan je gevel zowel lang binnen als langs buiten isoleren. Gevelisolatie kan op oudere gebouwen gedaan worden, maar ook op nieuwbouw. Verschillende materialen kunnen hiervoor gebruikt worden, afhankelijk van waar je de isolatie wilt plaatsen. Maak je huis energiezuiniger door gevelisolatie.

Dakisolatie

Ook dakisolatie maakt je woning energiezuiniger. Aangezien warme lucht stijgt, kan er heel wat warmte verloren gaan zonder de isolatie van je dak. Net als voor muurisolatie kan dakisolatie zowel langs binnen als langs buiten geplaatst worden. In plaats van het dak zelf te isoleren, kan eveneens de zoldervloer geïsoleerd worden. Je hebt hier een keuze tussen verschillende materialen om je dak te isoleren. Wij kunnen je informeren welk materiaal je best gebruikt voor jouw type isolatie en het dak. Ook voor akoestiek is dakisolatie een goede oplossing.

Tegelwerken

Voor tegelwerken kan je ook bij ons terecht. We plaatsen jouw tegels naar keuze, zowel binnen als buiten, op de vloer of op de muren. Onze tegelzetters staan klaar om jouw tegels in je nieuwbouw- of renovatiewoning te plaatsen. Laat met een gerust hart jouw tegelwerken uitvoeren.

Bezettingswerken

Bezettingswerken zijn voor elke woning uniek. Voor binnen- of buitenshuis, tot op het plafond, wij kunnen al jouw pleisterwerken en plafonneringswerken uitvoeren. We gebruiken slechts het beste materiaal om het beste resultaat aan te bieden. Ook esthetiek is voor ons belangrijk bij het uitvoeren van bezettingswerken.

Gyprocwerken

Dankzij gyprocwerken kan jij wanden en plafonds gemakkelijk laten bijbouwen in uw huis. Gyproc is een gipsplaat dat voor meer gebruikt kan worden dan pleisterwerken. Deze kunnen ook als voorzetwanden of scheidingsmuren gebruikt worden. Alle gyprocwerken dat we uitvoeren worden op maat gemaakt.

Elektriciteitswerken

Als men spreekt over elektriciteitswerken, kan men heel wat verschillende werken bedoelen. Van kleine tot grote werken, voor nieuwbouw of renovatie, bij ons kan je voor al je elektriciteitsvragen terecht. Wij garanderen jou dat al de elektriciteitswerken die door ons uitgevoerd zijn, nauwkeurig en precies afgewerkt zijn.

c.v. & sanitair

Voor c.v. & sanitair kunnen wij jouw partner zijn voor zowel de plaatsing als het onderhoud en herstellingen. We leggen de centrale verwarming en sanitair aan voor nieuwbouw- en renovatiewoningen. Al onze werken zijn zorgvuldig gebouwd om jouw veiligheid te garanderen.

Contacteer ons voor meer info over algemene renovatie werken

Of bekijk enkele van onze referenties: