Schuifdeuren

Schuifdeuren kopen doet in Antwerpen, bij AL-MET. Bij ons vindt u een glazen schuifdeur op maat aan de scherpste prijzen, zowel voor binnen als buiten.

Het maakt geen verschil of uw interieur modern, klassiek of in cottage stijl is. Bij Al-Met kan u schuifdeuren kopen die perfect integreerbaar zijn in elke stijl. Met een glazen schuifdeur van AL-MET bvba bepaalt u zelf de sfeer die u thuis wil creëren. Gaat u voor tijdloos elegant, warme tinten of voor een trendy interieur? Wat u ook kiest, één ding staat vast, u creëert meerwaarde voor uw huis.

Onze schuifdeuren zijn niet alleen mooi en perfect afgewerkt. Ze zijn op maat gemaakt, perfect glijdend, geruisloos en gemakkelijk te onderhouden. Graag adviseren wij u welk schuifdeursysteem het best bij uw situatie past.

Waarom kiezen voor een schuifdeur?

Schuifdeuren zijn plaats besparend omdat u geen rekening moet houden met de draaiopening van de deur. Een schuifdeur is meestal ook discreter dan een gewone deur. Als u het deurblad dezelfde kleur geeft als de muur, merkt u er niets van en dat is voor liefhebbers van een clean, strak interieur een niet te onderschatten pluspunt. Een schuifdeur is ook het ideale middel om twee ruimtes naargelang de wensen van het ogenblik in elkaar te laten overlopen of van elkaar af te scheiden. Typisch voorbeeld is de scheiding tussen bureau en woonkamer.

Als u opteert voor een schuifdeur, bespaar dan zeker niet op de kwaliteit. Er zijn aanzienlijke prijsverschillen op de markt. Dat vertaalt zich in niet te onderschatten kwaliteitsverschillen. De schuifdeuren moeten vlot en zo geruisloos mogelijk open en dicht geschoven kunnen worden.

Indien u gaat voor mooie een kwalitatieve glazen schuifdeur op maat, bent u goed bij AL-MET in Antwerpen. Met een schuifdeur vervaagt de grens tussen binnen en buiten, en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van het extra gevoel van ruimte dat de extra lichtinval teweegbrengt.

Schuif- of hefschuifsysteem

In beide gevallen glijdt het aluminium vleugelprofiel met rvs-wielen over een rail. Maar bij het hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rvs-rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. En dat is een extra pluspunt van een aluminium schuifdeur op het gebied van isolatie en diefstalpreventie. Uiteraard zijn beide systemen volkomen wind-, water- en luchtdicht. Net als alle AL-MET ramen en deuren.

Monorail of duo-rail schuifdeuren:

Hoeveel flexibiliteit verwacht u van een aluminium schuifsysteem? Monorail combineert een vast en een bewegend deel, bij een duo-railsysteem kunnen beide vleugels schuiven: 100 % flexibel dus en een echte ruimtemaker. In beide gevallen kunt u kiezen uit verschillende stijlen, isolatieniveaus en kleuren. Alleen de garantie staat vast: standaard 10 jaar systeemgarantie op alle aluminium AL-MET producten. Zodat alles op rolletjes blijft lopen.

In onze showroom in Antwerpen maken wij voor u graag een duidelijke offerte met scherpe prijzen voor schuifdeuren op maat. U kan daar trouwens ook terecht voor onze houten deuren, aluminium deuren en pvc deuren.

Contacteer ons voor meer info over schuifdeuren

Of bekijk enkele van onze referenties: