Aluminium deuren

Aluminium deuren kopen doet u bij AL-MET in Antwerpen. Ruim aanbod binnen- en buitendeuren. Kwalitatieve aluminium voordeur, schuifdeuren, tuindeuren, en meer. Op maat en tegen de scherpste prijzen.

Aluminium is bijzonder geschikt voor de productie van deuren, omdat het licht en toch heel sterk is. Aluminium is dan ook alom vertegenwoordigd in de hedendaagse bouwindustrie. Aluminium deuren zijn ideaal voor gebruik in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. We bieden een zeer divers assortiment deuren in aluminium aan, zowel binnen- als buitendeuren. Als u een kwalitatieve aluminium voordeur, schuifdeuren of tuindeuren zoekt, bent u bij AL-MET dan ook steeds aan het juiste adres. AL-MET is dan ook de referentie in Antwerpen voor aluminium deuren op maat. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de scherpste prijzen.

Enkele voordelen van aluminium deuren:

  • thermische en akoestische isolatie
  • onderhoudsvriendelijk
  • uitgebreid kleurenspectrum

Heeft u al een keuze gemaakt? Wij bieden al onze aluminium deuren – voordeuren, schuifdeuren, tuindeuren – aan met 10 jaar garantie! Bovendien blijft onze prijs steeds zeer gunstig! Wij streven naar een hoge tevredenheid onder onze klanten. Naast deuren in aluminium leveren wij ook pvc deuren en houten deuren.

Contacteer ons voor meer info over aluminium deuren

Bekijk onze referenties: