Loading...
Rolluiken 2018-11-09T08:35:21+00:00

Rolluiken

Rolluiken kopen doet u in Antwerpen, bij AL-MET. Bij ons vindt u alles – van een elektrische rolluik tot voorzetrolluiken – aan een scherpe prijs. Rolluiken plaatsen, herstellen of een motor vervangen? Geen probleem!

Rolluiken zorgen voor een intieme sfeer en verhogen de veiligheid in uw woning. AL-MET biedt een ruim assortiment rolluiken aan. Onze rolluiken bieden een optimale bescherming tegen licht en geluid, én schrikken door hun robuuste bouw in één klap inbrekers af.

Rolluiken en voorzetrolluiken hebben een grote invloed op de thermische en akoestische isolatie van de ruimte. Ze zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer. Eens gesloten zorgen ze ervoor dat uw kamer in een rustgevende duisternis gehuld wordt.

Onze rolluiken zijn uitgerust met een geruisloze elektrische motor. Dankzij ingebouwde sensoren zijn de rolluiken in staat zelfstandig te sluiten wanneer de weersomstandigheden het vereisen.

Een rolluik van AL-MET is geproduceerd uit hoogwaardige componenten en wordt door onze ervaren vakmensen volledig volgens de regels van de kunst geïnstalleerd. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u steeds de scherpste prijs te bieden voor de levering en plaatsing van uw rolluiken.

In onze showroom in Antwerpen geven wij graag raad en advies en maken wij een offerte voor de levering en plaatsing ervan!

Contacteer ons voor meer info over rolluiken

Of bekijk enkele van onze referenties: