Loading...
PVC deuren 2018-11-09T08:44:41+00:00

PVC deuren

PVC deuren kopen doet u bij AL-MET in Antwerpen. We hebben een zeer divers aanbod binnen- en buitendeuren in PVC. Voor een voordeur of schuifdeuren aan de scherpste prijzen bent u bij ons steeds aan het juiste adres.

PVC is een budgetvriendelijke oplossing voor de productie van deuren, omdat PVC een goedkope grondstof is die tevens makkelijk bewerkbaar is. De afwerkingsvormen bij deuren in PVC zijn bijna eindeloos. PVC deuren zijn verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren. Ook een hout reliëf behoort tot de mogelijkheden. Als u PVC deuren wilt kopen, bent u bij AL-MET in Antwerpen steeds aan het juiste adres. We hebben een zeer divers assortiment binnen- en buitendeuren. Bij ons vindt u een PVC voordeur of schuifdeuren aan de scherpste prijzen.

Voor PVC deuren kiezen heeft zijn voordelen:

  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam
  • Brede waaier aan kleuren
  • Goede vocht- en corrosiebestendigheid

Heeft u al een keuze gemaakt? Wij bieden onze pvc deuren aan met 10 jaar garantie! Daarbovenop blijven onze prijzen steeds zeer gunstig! Wij streven naar een hoge tevredenheid onder onze klanten. Naast deuren en ramen in pvc leveren wij ook deuren en ramen in hout en in aluminium.

Contacteer ons voor meer info over uw PVC deuren

Of bekijk enkele van onze referenties: