Loading...
Houten deuren 2018-11-09T08:46:22+00:00

Houten deuren

Om houten deuren te kopen bent u bij AL-MET in Antwerpen steeds aan het juiste adres. Ruim aanbod houten binnendeuren en buitendeuren. Vind een voordeur op maat of schuifdeuren in hout aan scherpe prijzen.

Hout is uitermate bewerkbaar en daardoor kunnen houten deuren perfect gebruikt worden voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Hout voelt warm aan en bezit een hoge natuurlijke isolatiewaarde. Om de look die u wenst te bekomen kunnen uw houten binnendeuren of buitendeuren gelakt worden. Bent u op zoek naar houten deuren die de natuurlijke look van hout het dichtst benaderen? Kies dan voor een houtsoort als Meranti, Merbau, Oregon, Eik,… Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor alle deuren in hout scherpe prijzen te bieden.

Enkele voordelen van houten deuren:

  • flexibel
  • bewerkbaar tot alle maten, vormen en profielen
  • bezit een hoge natuurlijke isolatiewaarden
  • makkelijk herstelbaar

Heeft u al een keuze gemaakt? Wij bieden onze houten deuren op maat aan met 10 jaar garantie! Daarbij blijven onze prijzen steeds zeer gunstig! Wij proberen steeds een zo hoog mogelijke klantenappreciatie te bereiken. Naast deuren en ramen in hout leveren wij ook ramen en deuren in pvc en in aluminium.

Contacteer ons voor meer info over uw houten deuren