Loading...
Werkwijze 2018-11-08T14:41:43+00:00

Onze werkwijze

Reken op de jarenlange expertise van AL-MET en laat u bijstaan op uw zoektocht naar de meest geschikte ramen en deuren voor uw woning. Ook voor een garagepoort of een veranda van topkwaliteit bent u bij AL-MET aan het juiste adres.

Afspraak met een AL-MET specialist

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom. Samen bekijken we welke materialen het best passen bij jouw woning en levensstijl. PVC, aluminium, hout: ze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen. We houden rekening met alle normen voor warmte- en geluidsisolatie, veiligheid en verluchting. Liever een adviseur bij jou op bezoek? Dat kan ook. Bij een renovatieproject doen we al een eerste opmeting, om onze offerte zo correct mogelijk te kunnen opstellen. We doen er alles aan om binnen de grenzen van je budget te blijven.

U kunt ook de offerte-formulier invullen, vergeet niet zoveel mogelijk informatie in te vullen. Zo kunnen we u binnen de week een offerte sturen, indien u akkoord bent komen we nog eens langs voor de technische opmeting. Maak nu een afspraak met ons adviseur op het nummer 03 237 65 38.

Vrijblijvende offerte

Wij bezorgen jou een vrijblijvende offerte per e-mail. Bij een renovatieproject doen we dit op basis van een eerste opmeting. Bij nieuwbouw rekenen we volgens de bouwplannen. Er is ruimte voor eventuele aanpassingen tijdens onze tweede afspraak.

Gaan we samen in zee? Dan teken je hierna een Bestelbon.

Technische opmeting

We maken tijdig een afspraak voor de technische opmeting dat door ervaren opmeter gebeurd. Tijdens de opmeting overlopen we samen opnieuw alles tot in de kleinste details: afmetingen, draairichting van de ramen etc.. Indien de eerste opmeting reeds door ervaren opmeter werd opgemeten, is het in dit geval de technische opmeting niet nodig. Tenzij u andere plannen heeft dan vorige opmeting. 

Productie

Met jouw goedkeuring gaan deze plannen naar ons ramenfabriek. Heb je een vraag over de status van je dossier? Bel dan even naar onze planningsdienst, ze geven graag meer uitleg. Enkele dagen op voorhand maken we een afspraak voor de plaatsing van je nieuwe ramen & deuren.

Plaatsing

We zetten onze eigen vakmensen in om jouw ramen & deuren te komen plaatsen. Dankzij hun ervaring en kennis van zaken leveren wij je de beloofde kwaliteit.

Mogelijke afwerking

Wij kunnen ervoor zorgen dat alle ramen & deuren mooi omkast zijn, en dat alles netjes afgewerkt en bepleisterd opgeleverd wordt. Dit is een aanvullende dienst van AL-MET, zodat jij enkel nog hoeft te genieten van het eindresultaat.

Dienst-na-verkoop

Na de oplevering kan je nog altijd bij ons terecht. Heb je nog een vraag, zijn er onvoorziene omstandigheden, is er onduidelijkheid? Contacteer ons, en we lossen het samen op.

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen