Rolluiken

Rolluiken kopen doet u in Antwerpen, bij AL-MET. Bij ons vindt u alles – van een elektrische rolluik tot voorzetrolluiken – aan een scherpe prijs. Rolluiken plaatsen, herstellen of een motor vervangen? Geen probleem!

Rolluiken voor uw ramen zijn uiterst functioneel en bieden zeer veel voordelen. In de zomer beschermt een rolluik je tegen de zon en in de winter houdt je rolluik de koude tegen. Ze zorgen voor een intieme sfeer en verhogen het veiligheidsgevoel. AL-MET biedt een ruim assortiment rolluiken aan. Onze rolluiken bieden een optimale bescherming tegen licht en geluid, én schrikken door hun robuuste bouw in één klap inbrekers af. Ze passen bij al onze houten ramen, pvc ramen en aluminium ramen.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden ingebouwd zodat de omkasting niet zichtbaar is. Deze worden geïnstalleerd voor privacy- en veiligheidsredenen en kunnen ook voor een goede geluids- en thermische isolatie zorgen. Je kan ervoor kiezen deze manueel of elektrisch te bedienen. Kies je voor manueel installeren we een nylonlint, stang of veeras. Voor elektrische inbouwrolluiken plaatsen we een elektronische bediening die eventueel kan uitgebreid worden met afstandsbediening of een tijdsturing.

Voorzetrolluiken

Een voorzetrolluik wordt tegen de gevel of op uw raamkozijn geplaatst. Hierdoor is de omkasting van het voorzetrolluik geheel zichtbaar. Een groot voordeel van een voorzetrolluik is dat deze vrijwel overal kan toegepast worden. Ze zijn gemakkelijk te monteren en hebben een scherpe prijs. Voorzetrolluiken kunnen verschillende manieren bediend worden: met nylon lint, koord, kabel, stang, veeras of elektrisch. Kies je voor een elektrische bediening, kan het systeem uitgebreid worden met groepsbediening, afstandsbediening en tijdsbesturing. Hier zijn ook verschillende combinaties mogelijk.

De voordelen van rolluiken

Rolluiken en voorzetrolluiken hebben een grote invloed op de thermische en akoestische isolatie van de ruimte. Ze zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer. Eens gesloten zorgen ze ervoor dat uw kamer in een rustgevende duisternis gehuld wordt.

Onze rolluiken zijn uitgerust met een geruisloze elektrische motor. Dankzij ingebouwde sensoren zijn de rolluiken in staat zelfstandig te sluiten wanneer de weersomstandigheden het vereisen. Onze rolluiken zijn compatibel met alle vliegenramen en raamsystemen in ons assortiment.

Een rolluik kopen bij AL-MET

Een rolluik van AL-MET is geproduceerd uit hoogwaardige componenten en wordt door onze ervaren vakmensen volledig volgens de regels van de kunst geïnstalleerd. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u steeds de scherpste prijs te bieden voor de levering en plaatsing van uw rolluiken.

In onze showroom in Antwerpen geven wij graag raad en advies over onze rolluiken en maken wij een offerte voor de levering en plaatsing ervan!

Contacteer ons voor meer info over rolluiken

Of bekijk enkele van onze referenties: