Loading...
Ramen 2018-11-09T08:27:33+00:00

Ramen

Ramen in PVC, hout of aluminium kopen doet u in Antwerpen, bij AL-MET. Onze klanten prijzen ons voor onze uitgebreide service. Het plaatsen van uw ramen gebeurt door ervaren vakmensen.

Houten ramen

houten ramen

PVC ramen

pvc ramen

Aluminium ramen

aluminium ramen

Rolluiken

rolluiken

Raamsystemen

raamsystemen

Vliegenramen

vliegenramen

U gaat ramen kopen voor uw nieuwe of bestaande woning, maar voor welk type gaat u kiezen? Of u nu gaat voor ramen in PVC, hout of aluminium bij AL-MET staan we u bij met professioneel advies, zodat u zeker de juiste keuze maakt.

Ramen van topkwaliteit

U kiest voor de ramen van AL-MET omdat we steeds werken met de nieuwste technologieën die in de sector voorhanden zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om uw wensen perfect in te schatten en u de ramen te leveren waar u van droomt. Omdat de productie van onze ramen in eigen atelier gebeurt kunnen we u steeds de scherpste prijzen bieden voor uw ramen.

Of u nu kiest voor ramen in PVC, hout of aluminium, bij AL-MET bent u steeds verzekerd van ramen van hoogwaardige kwaliteit. Al onze ramen zijn vervaardigd met oog voor detail. Omdat we uw ramen kunnen leveren in alle mogelijke kleuren, zullen ze naadloos aansluiten bij uw interieur.

Ramen in PVC, hout of aluminium

Toch blijft er nog een verschil. Onze ramen in PVC zijn, omdat ze extreem bestand zijn tegen vocht en corrosie, bekend om hun duurzaamheid. Zoekt u ramen die onderhoudsvriendelijk zijn en een goede isolatie bieden tegen koude, warmte en geluid, dan kiest u voor onze ramen in aluminium. Voor oplossingen op maat zijn houten ramen de beste keuze, omdat deze verkrijgbaar zijn in alle mogelijke maten en vormen. Ramen in hout zorgen eveneens voor een natuurlijke isolatie en zijn makkelijk herstelbaar.

In ons ruime aanbod kan u eveneens terecht voor bijpassende rolluiken.

De beste service en scherpste prijzen vindt u bij Al-Met, uw betrouwbare specialist voor ramen, te Antwerpen. Twijfel niet langer en zie wat we ook voor u kunnen betekenen.

Contacteer ons voor meer info over uw nieuwe ramen