Loading...
Aluminium ramen 2018-11-09T08:31:35+00:00

Aluminium ramen

Om aluminium ramen te kopen bent u bij AL-MET in Antwerpen steeds aan het juiste adres. Bij ons vindt u kwalitatieve ramen in aluminium aan de scherpste prijzen.

Omdat aluminium extreem sterk, maar ook zeer licht is, leent het zich enorm goed voor de productie van ramen. Aluminium ramen zien we dan ook bijna overal opduiken. Zowel voor gebruik in woningen als in bedrijfsgebouwen hebben aluminium ramen hun nut meer dan bewezen.

Aluminium ramen – de voordelen:

De keuze voor aluminium ramen is dankzij de constante evolutie op vlak van materialen en productietechnieken sterk toegenomen. Ramen in aluminium bieden dan ook enkele interessante voordelen:
Enkele voordelen van ramen in aluminium:

  • thermische en akoestische isolatie
  • onderhoudsvriendelijk
  • uitgebreid kleurenspectrum

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om telkens de aluminium ramen te selecteren die het best bij uw esthetische en functionele noden past. We leveren ramen in aluminium van de hoogste kwaliteit aan de scherpste prijzen. Al onze aluminium ramen worden geleverd met een garantie van 10 jaar. De vakmensen van AL-MET, de specialist voor ramen in aluminium, komen ter plekke en verzorgen de levering en plaatsing van uw ramen tot in de puntjes.
Contacteer ons voor meer info over uw aluminium ramen

Of bekijk enkele van onze referenties: