AL-MET

Over AL-MET

AL-MET bvba is de specialist met scherpe prijzen voor levering en plaatsing van ramen en deuren, rolluiken, garage poort(en), schuifdeuren en veranda(s) in de provincie en alle regio’s van Antwerpen.

Welkom bij AL-MET, uw specialist in ramen en deuren in Antwerpen.

AL-MET fabriceert, levert en plaatst kwalitatieve ramen en deuren in PVC, hout of aluminium. Wij plaatsen ook veranda's in pvc en in hout! Ook voor schuifdeuren, rolluiken, winkelpuien of uw garage poort en zonnewering kan men bij AL-MET terecht. Tevens beschikt AL-MET over een eigen montage- en serviceafdeling. Indien u van plan bent om uw ramen en/of deuren of veranda te vervangen of voor uw nieuwbouw nood hebt aan ramen en deuren, aarzel geen moment om ons te contacteren.

Door een simpele aanvraag komen wij bij u langs voor de opmeting en geven u volledig kosteloos offerte op maat. Zo weet u op voorhand wat uw project zal kosten en uw planningen maken. Onze monteurs bezitten ruime ervaring en kennis over de zaken, zij kunnen u best advies op maat geven. De plaatsing van uw ramen en deuren worden uitsluitend vakkundig gedaan door onze vakmensen die dag in, dag uit niets anders doen dan dit werk. Zij zorgen voor een vlotte en schone uitbouw van de bestaande ramen en vervolgens voor de keurige plaatsing van de nieuwe elementen. Wij leveren niet alleen degelijk en proper werk, bij AL-MET bent u steeds zeker van gunstige prijzen.

AL-MET, dat is adviseren, opmeten, bestellen, controleren en, het allerbelangrijkste; zorgen dat de vele klanten vooral tevreden zijn met hun nieuwe ramen en deuren. Hier op onze website krijgt u al een klein voorproefje van onze producten; U vindt enkele uitgelezen voorbeelden van ons gamma in pvc, aluminium & houten ramen en deuren. Ook een greep uit onze realisaties kunt u bekijken.

Onze website probeert uw vragen te beantwoorden. Vindt u echter toch niet wat u zoekt? Gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen of waarom springt u eens niet binnen? Onze showroom bevindt zich in hartje Antwerpen, op het Zuid. Vlakbij de ring en de Singel aan de Amerikalei, en waar tram 4, 24 en 12 langskomen! U kan ook een persoonlijke afspraak maken met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Veel plezier op onze site!

Het AL-MET team

 
 
 
AL-MET - Brederodestraat 16 - 2018 Antwerpen - info@almet.be - T: 03 237 65 38